Site haritası: https:// whatingilizce.blogspot.com /sitemap_index.xml

Monday, December 30, 2013

İnegöl Köftesi Tarifi İngilizce Türkçe


 

İnegöl Meatball Recipe #1 (traditional)

2 lb ground meat (%20 lamb and %80 beef)
1 1/2 tbsp baking soda
1 tbsp salt
1 onion, grated

-Knead groundmeat well with salt and baking soda. Cover and put in the fridge and let rest for one full day.
-Next day, 2-3 hours before cooking add grated onion and mix well. Put back in the fridge and let rest until it's time to cook.
-Take walnut-size pieces of ground meat and roll into small balls, and press slightly in between your palms, or give it a fat finger shape.
-You can either throw them on the grill, or broil them until cooked on one side and then flip them over, or cook them on a non-stick pan on both sides on medium with no oil.
-Use as many as you need. The rest can be placed on a flat surface, a plate or a tray--they should not touch each other, and then put in the freezer for a couple of hours. Once frozen, you can take them off the plate and put in a freezer bag and back in the freezer for future use.

İnegöl Köfte tarifi # 1 (geleneksel)

2 £ kıyma (% 20 kuzu ve% 80 sığır eti)
1 1/2 yemek kaşığı kabartma tozu
1 yemek kaşığı tuz
1 soğan, rendelenmiş

-Yoğurmak tuz ve kabartma tozu ile iyi groundmeat. Kapak ve buzdolabı koymak ve bir tam gün boyunca dinlendirin.
-Ertesi gün, 2-3 saat önce yemek rendelenmiş soğanı ekleyin ve iyice karıştırın. Buzdolabında geri koymak ve pişirmek için zamanı kadar dinlensin.
Kıyma ceviz büyüklüğünde parçalar-alın ve küçük topları içine atılır ve basın hafifçe avuç arasında, ya da bunu bir yağ parmak şekli verin.
-Sen ızgara bunları atmak, ya da bir tarafta pişmiş kadar onları kavrulmak ve sonra onları ters çevirin, ya da hiç yağ ile ortam üzerinde her iki tarafta bir yapışmaz tavada pişirin ya yapamam.
İhtiyacınız kadar-kullanın. Gerisi düz bir yüzeye, bir tabak ya da bir tepsinin üzerine yerleştirilebilir - birbirlerine dokunmak, ve sonra birkaç saat için dondurucuya koymak gerekir. Dondurulduktan sonra, size plaka onları almak ve bir dondurucu çanta ve sırt ileride kullanmak için dondurucuya koyabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ

  IRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ Kırmızı Başlıklı Kızın İngilizce Özeti The story is about a lovely sweet girl who is loved by o...