Site haritası: https:// whatingilizce.blogspot.com /sitemap_index.xml

Tuesday, December 17, 2013

Saklambaç nasıl Oynanır İngilizce Türkçe Anlatımı




The game of hide and seek is an enjoyable game that children always prefer.
Find a suitable place. While indoor is fine for rainy days, an outdoor location works best. Set boundaries so no one gets too far.
• It's a good idea to let parents or other adults know what you're playing in case anyone else is worried about where you are.
Determine who will be the seeker or "It" person. Youngest player or "No!" end.
• If a person is older than others, they may be naturally seeking. The younger you are, the more frustrated you may be with people who hide really well. Older people have longer attention spans and can think better outside of the box than their younger counterparts.
Start the game. "That" person (the caller) will stay at home base, close their eyes and count out loud to a certain number.
• Make sure they are not cheating. The caller should have their eyes closed, their hands over their eyes, and preferably towards a corner. Surveillance is prohibited!
Start hiding. While the caller counts, everyone else must find a place to hide immediately. Make sure you are quiet while hiding, or "He" may use his ears to tell the general direction.
Türkçesi:
Saklambaç oyunu, çocukların her zaman tercih ettiği zevkli bir oyundur
Uygun bir yer bulun. İç mekan yağmurlu günler için iyi olsa da, dış mekan konumu en iyi sonucu verir. Kimsenin fazla uzaklaşmaması için sınırlar koyun.
• Herkesin nerede olduğu konusunda endişelenmeleri ihtimaline karşı, ebeveynlerin veya diğer yetişkinlerin ne oynadığınızı bilmelerini sağlamak iyi bir fikirdir.
Kimin arayıcı veya "O" kişi olacağını belirleyin. En genç oyuncu veya "Olmaz!" son.
• Bir kişi diğerlerinden daha yaşlıysa, doğal bir arayış içinde olabilir. Ne kadar gençseniz, gerçekten iyi saklanan insanlarla o kadar çok hüsrana uğrayabilirsiniz. Yaşlı insanların dikkat süreleri daha uzundur ve genç meslektaşlarına göre kalıpların dışında daha iyi düşünebilirler.
Oyuna başlayın. "O" kişi (arayan) ana üssünde kalacak, gözlerini kapatacak ve belirli bir sayıya kadar yüksek sesle sayacaktır.
• Hile yapmadıklarından emin olun. Arayan kişinin gözleri kapalı, elleri gözlerinin üzerinde ve tercihen bir köşeye dönük olmalıdır. Gözetlemek yasaktır!
Saklanmaya başlayın. Arayan kişi sayarken, diğer herkes hemen saklanacak bir yer bulmalıdır. Saklanırken sessiz olduğunuzdan emin olun, yoksa "O" genel yönü söylemek için kulaklarını kullanabilir.

No comments:

Post a Comment

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ

  IRMIZI BAŞLIKLI KIZ MASALI İNGİLİZCE ÖZETİ Kırmızı Başlıklı Kızın İngilizce Özeti The story is about a lovely sweet girl who is loved by o...